İki Mülkiye Müfettişi "Fişleme" İddiasını Araştırmak Üzere Hozat'ta - Son Dakika
Güncel

İki Mülkiye Müfettişi "Fişleme" İddiasını Araştırmak Üzere Hozat'ta

İki Mülkiye Müfettişi "Fişleme" İddiasını Araştırmak Üzere Hozat\'ta

Tunceli'nin Hozat ilçesinde ortaya atılan "fişleme" iddiasını araştırmak üzere görevlendirilen iki mülkiye başmüfettişi, ilçeye gelerek incelemelerine başladı.

22.11.2012 19:26

Tunceli'nin Hozat ilçesinde ortaya atılan "fişleme" iddiasını araştırmak üzere görevlendirilen iki mülkiye başmüfettişi, ilçeye gelerek incelemelerine başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirildikten sonra dün Tunceli'ye gelerek Vali Hakan Yusuf Güner'le makamında görüşen müfettişler, bugün de Hozat ilçesine geçti. Burada Kaymakam Murat Eren, jandarma ve emniyet yetkililerinin ifadelerine başvuran iki müfettiş, fişleme iddiasında adı geçen Belediye Başkanı Cevdet Konak ile de hükümet konağında görüştü. Olayla ilgili müfettişlerin düşüncelerine başvurduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cevdet Konak, "Müfettişlere fişlemeyi basından duyduğunu, ortaya çıkan skandalla ilçe halkının psikolojik baskı altında olduğunu, tedirgin olduklarını dile getirdim. Sorumluların açığa çıkması için basın açıklaması yaptığımızı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu söyledim" dedi.

Öte yandan, Hozat Cumhuriyet Savcısı Önder Şeker'in talimatları doğrultusunda ilçede jandarma ve polisinin yaptığı çalışmalar kapsamında kaymakamlık binasında da aramalar yapıldı. Aramalarda Hozat Kaymakamı Murat Eren'in de kullandığı bilgisayar dahil olmak üzere diğer bilgisayarların depolama birimlerine, yazılı belgelere ve dokümanlara el konulduğu belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Mülkiye Müfettişi 'Fişleme' İddiasını Araştırmak Üzere Hozat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement