İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

2013 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

13.07.2013 12:50

09.07.2013 günü saat 10:00'da başlayan toplantıya; Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Yatırımcı Kurumların Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri, İlçe ve belde belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

İlimiz genelinde yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Valimiz Hakan Yusuf Güner yaptı. 2013 yılı projeleri hakkında kurum yetkililerinden bilgi alan Vali Güner, ilimizde devam eden projelerin tamamlanması yönünde yetkililere talimat verdi.

Vali Güner, İlimizde öncelikli olarak yapılması gereken temel konuların bir an önce bitirilmesi için kurumların işbirliği içerisinde, koordineli olarak projelerinin hazırlanması gerektiğini belirtti.

Yatırımcı kurumların bölge müdürleri ile il müdürleri tarafından, İlimiz genelinde yürütülen yatırımları hakkında genel bilgilerin sunulduğu toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement