İletişim Başkanı Altun: Hainleri bu topraklardan kazıyacağız - Son Dakika
Güncel

İletişim Başkanı Altun: Hainleri bu topraklardan kazıyacağız

İletişim Başkanı Altun: Hainleri bu topraklardan kazıyacağız

İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, "Terör örgütü PKK şiddet ve zulümden başka kutsalı olmadığını bir kez daha gösterdi.

18.05.2020 21:06  Güncelleme: 04:20

İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, "Terör örgütü PKK şiddet ve zulümden başka kutsalı olmadığını bir kez daha gösterdi. Hainleri bu topraklardan kazıyacağız" dedi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, " Kars'ta, kahraman askerlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Terör örgütü PKK şiddet ve zulümden başka kutsalı olmadığını bir kez daha gösterdi. Hainleri bu topraklardan kazıyacağız" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İletişim Başkanı Altun: Hainleri bu topraklardan kazıyacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement