Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş! - Son Dakika
Güncel

Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş!

Bursa'da bir arsada vücuduna aldığı 2 kurşunla hayatını kaybeden kadının katili bulundu. İlişki için anlaştığı kadını, yer anlaşmazlığından dolayı öldürdüğünü söyleyen katil, "Alkollüydüm, pişmanım" dedi.

20.06.2019 15:58  Güncelleme: 16:26

BURSA'da boş arazi silahla öldürülmüş halde bulunan Nazan Kırkgöz'ün (30) katil zanlısı Yusuf Mıcık (55), polis tarafından yakalandı. Tutuklanan Mıcık, para karşılığı anlaştığı Kırgöz'ü, cinsel ilişki için gittikleri yer konusunda çıkan anlaşmazlık sonrası öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

İddiaya göre, Yusuf Mıcık, Nazan Kırkgöz ile para karşılığı cinsel ilişki için anlaştı. Otomobiline aldığı Kıkgöz, Mıcık'a Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki boş araziye gitmesini söyledi. İkili buraya geldiğinde ise Yusuf Mıcık, kadına, boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söyledi. Kırkgöz, bunun üzerine Mıcık'ın otomobilinde bulunan cep telefonunu alıp, kaçmaya başladı. Yusuf Mıcık da belinden çıkardığı tabancayla Nazan Kırkgöz'e ateş açtı. Kırkgöz, karnından ve göğsünden vuruldu. Mıcık, otomobiliyle olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan mahalleli polisi aradı.

Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş!

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Kırkgöz'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Cinayetin ardından araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ile çevredeki 70 güvenlik kamerasını inceleyerek, şüphelinin 5 çocuk babası Yusuf Mıcık olduğunu tespit etti. Takibe alınan Mıcık, saklanmak için gittiği arkadaşının evinin girişinde yakalanarak, gözaltına alındı.

Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş!

POLİS, CİNAYET SİLAHINI DEDEKTÖRLE BULDU

Yusuf Mıcık, sorgusunda suçunu itiraf ederek, cinayet silahını evinin bahçesine gömdüğünü söyledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dedektörle yaptıkları arama ile yerini belirlediği tabancayı, kazma ve kürekle toprağı kazarak buldu.

Mıcık'ın ilk ifadesinde, "Yol üzerinde ilişkiye girmek için Nazan Kırkgöz ile anlaştık. İlişkiye girmek için beni boş bir arsaya götürdü. Ben de 'burada ilişkiye girmem' dedim. Arabada bulunan cep telefonumu aldı, vermeyeceğini söyledi. Belimde bulunan silah ile iki el ateş edip kaçtım, pişmanım" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mıcık, basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusuna, "Neden öldürdüğümü bilmiyorum. Alkollüydüm, pişmanım" şeklinde cevap verdi. Mıcık, mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vahşi cinayetin sırrı çözüldü! İlişki için anlaştığı kadını, yeri beğenmeyince öldürmüş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Abuzer kömürcü: Binlerce erkeği daha memnun edecekti yazık olmuş 17 65 Yanıtla
    Adalet: Sende o kisi gibi cahil ver kültürsüzsün beyinsiz yazik böyle insanimiz cok memlekete Malesef 0 0
  • MİLLİYETÇİ : Su testisi su yolunda kırılır vuruşmaya giderken vuruldu öbür dünyada hesap vermeye gitti şimdi resimlere gelince katil zanlısının yüzünü niye gizliyorsunuz ne amaçla Polis arkadaşların yüzleri açık sizce haksızmıyım 55 21 Yanıtla
    Cengawer : Sen de haklısın Hakkı abi.Tabi Türkiye de Kadın Hakkı diye birşey yok.cunku Hakkı erkek ismi.Adalet diye birşey de yok ,sadece Kadınlara verilen bir isim . 0 0 Birazda kendini sorgula : Türk milleti nin gerçeği bu sende utan 0 0
  • Genseriko : Adam haklı. Kadın meslek etiğine aykırı davranmış 27 43 Yanıtla
  • X: Neresi vahşi bu cinayetin anlamadım....bildiğin tipik cinayet işte ateşli silahla 2 el ateş edip öldürmüş vahşet neresi anlamadım.....cinayet tabiki kabul edilemez bir durum ama şu vahşet kelimesini çıkarıp tekrar yaz şu başlığı acemi haberci 42 5 Yanıtla
  • .: Zor günlerden geçiyoruz 33 7 Yanıtla
  • ZZZ: kart horoz seni..pislik 14 3 Yanıtla
  • Baba nın oğlu Kemal: ALLAH size akıl fikir versin :/ 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement