İlk Kez Sergilenen Fotoğrafları İle Aşık Veysel Beylikdüzü'nde - Son Dakika
Güncel

İlk Kez Sergilenen Fotoğrafları İle Aşık Veysel Beylikdüzü'nde

İlk Kez Sergilenen Fotoğrafları İle Aşık Veysel Beylikdüzü\'nde

Aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden olan Aşık Veysel'in fotoğrafları vefatının yıldönümünde Beylikdüzü'nde sergileniyor.

22.03.2016 13:17  Güncelleme: 13:22

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde açılan Gazeteci Yücel Yönal'ın fotoğraflardan oluşan "Bir Büyük Ozan Aşık Veysel" sergisi, Veysel'in hayatından kesitleri ve şimdiye dek hiçbir yerde yayımlanmamış fotoğraflarını gözler önüne seriyor. Sergi, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Beylikdüzü Belediyesi, Aşık Veysel'in vefatının 43. yılında anma etkinliklerinin birçoğuna ev sahipliği yapıyor. Sivas'ta, yıllarca çeşitli gazete ve dergilerde muhabirlik yapan Gazeteci Yücel Yönal, "Bir Büyük Ozan Aşık Veysel" sergisini Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde açtı. Aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden olan Veysel'le vefatından saatler önce röportaj yapan Yönal, yine Veysel'i son kez fotoğraflayan isim.

Aşık Veysel'in Adını İlçede Yaşatılıyor

Sergiyi Yönal ile birlikte gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ülke olarak böyle bir ozana sahip olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İmamoğlu, "Aşık Veysel ismi Türkiye için çok önemli. Biz, Beylikdüzü'nde göreve geldiğimiz ilk zamanlarda Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'ni ilçeye kazandırdık ve böyle bir ismi ilçemizde ölümsüzleştirmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu güzel arşivinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Kez Sergilenen Fotoğrafları İle Aşık Veysel Beylikdüzü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement