İlker Başbuğ'dan Kozmik Oda Davasıyla İlgili Çok Tartışılacak İtiraf - Son Dakika
Güncel

İlker Başbuğ'dan Kozmik Oda Davasıyla İlgili Çok Tartışılacak İtiraf

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Kozmik Oda Davası'yla ilgili dönemin Başbakan'ı Erdoğan'ın kendilerine, "Davanın hakimi ile Kara Kuvvetleri Komutanı biraraya gelerek görüşsün" dediğini açıkladı.

01.06.2016 22:51  Güncelleme: 00:00

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, gündemi sarsacak bir itirafta bulundu.

ERDOĞAN'A RAHATSIZLIKLARINI İLETTİLER

Başbuğ, Bülent Arınç'a suikast iddiasının araştırıldığı Kozmik Oda Davası'nda, içerisinde devletin gizli belgelerinin de bulunduğu kozmik odanın aranmak istenmesini üzerine, kendisinin ve dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Işık Koşaner'in dönemin Başbakan'ı Erdoğan'la görüştüklerini ifade etti. Erdoğan'ın ise kendilerine Adalet Bakanı'yla birlikte arama yapmak isteyen hakimin Kara Kuvvetleri Komutanı'yla görüşmelerini teklif ettiğini söyledi.

"HAKİM GÖRÜŞMEYE GELMEDİ"

Teklifi olumlu karşıladıklarını söyleyen Başbuğ, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Işık Koşaner, kendisi ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın arama yapmak isteyen hakimle görüşmek için biraraya geldiklerini ancak hakimin görüşmeye gelmediğini ifade etti.

İlker Başbuğ\'dan Kozmik Oda Davasıyla İlgili Çok Tartışılacak İtiraf

Son Dakika Güncel İlker Başbuğ'dan Kozmik Oda Davasıyla İlgili Çok Tartışılacak İtiraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement