İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse'nin de içinde bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Belediye Başkanı Karaköse ve 2 kişinin içinde bulunduğu araca tabancayla ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse'nin de içinde bulunduğu araca dün akşam saatlerinde, İmamoğlu ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bir kişi tabancayla ateş açıp kaçmıştı. Polis, Karaköse ve yanındaki kişilerin yara almadığı saldırının şüphelisi A.A'yı Kozan ilçesinde yakalamıştı.
Son Dakika › Güncel › İmamoğlu'nda Saldırı: Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.