"İmralı'daki Görüşmeler" - Son Dakika
Güncel

"İmralı'daki Görüşmeler"

"İmralı\'daki Görüşmeler"

"İmralı'daki görüşmelere" ilişkin yaptığı açıklamayı protesto etti.

10.01.2013 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi'nin bazı üyeleri, Şube Başkanı Ersin Güluçar'ın,

" İmralı'daki görüşmelere" ilişkin yaptığı açıklamayı protesto etti.

İnönü Parkı'nda toplanan üyeler adına konuşma yapan Muhammet Çetin, Güluçar'ın geçtiğimiz günlerde "İmralı'daki görüşmelere" ilişkin, "30 yılı aşkın akan kanın durması için Öcalan ile görüşülmesinde bir sakınca yok" şeklinde açıklama yaptığını hatırlattı.

Güluçar'ın açıklamasının kendi kişisel görüşlerini içerdiğini belirten Çetin, "Ersin Güluçar, derneğimizin görüşlerini kapsamayan ve maksadını aşan, hiçbir üyemizin onaylamadığı ve bizleri derinden yaralayan bir açıklama yapmıştır" dedi.

Terörün bitirilmesi için gerekli adımları desteklediklerini ancak terör örgütü elebaşının muhatap alınmaması gerektiğini ifade eden Çetin, "Terörle mücadele için harcanan kaynakların, halkımızın refahı için harcanması en büyük arzumuzdur. Bizleri rencide etmeden, adaleti sarsmadan ve vicdanları yaralamadan terörün bitirilmesine yönelik her adımı yürekten desteklemekteyiz" diye konuştu.

Çukurova Milli Duruş Birliği üyelerinin de destek verdiği grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Muhabir: İbrahim Erikan/ Anıl Bağrık

Yayıncı: Erdem Gültekin - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'İmralı'daki Görüşmeler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement