İnan'lara Almanya'dan Gelin - Son Dakika
Güncel

İnan'lara Almanya'dan Gelin

İnan\'lara Almanya\'dan Gelin

Sakarya'nın tanınmış İşadamlarından Aydın İnan; Uzman Çavuş olan yakışıklı oğlu Furkan İnan'ı, Almanya Münih'te Hemşirelik yapan güzeller güzeli İrem Kılıç ile evlendirdi.

28.08.2017 15:04

Aslen Trabzon Yomra'lı olan Sakarya'nın tanınmış işadamlarından Aydın & Ayşe İnan çiftinin Uzman Çavuş olan yakışıklı oğlu Furkan İnan ile Harun & Şaduman Kılıç çiftinin Almanya Münih'te Hemşirelik yapan güzeller güzeli kızı İrem Kılıç; Gülpınar Tesisleri'nde gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle evlenerek, yuvalarını kurdu.

Tüm aile fertlerinin uzak ve yakından gelen akraba, dost ve komşularının İrem ve Furkan İnan çiftini yalnız bırakmadığı dillere destan düğünde İşadamı Baba Aydın İnan, düğünü kusursuz hazırladı. Karadeniz Ünlü Sanatçısı Adnan Yılmaz (Kont Adnan), Hayri Yaşar Karagülle (Dede), Fikri Bostancı (Sapancalı) Oflu Kadir (Sağlıkçı) ve ünlü Kemençeci Ahmet Atmaca'nın (ünlü Börekçi) söylediği yöresel şarkılarıyla renk kattığı geceye, davetliler doyasıya eğlenerek, genç çifti bir aran olsun bile yalnız bırakmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnan'lara Almanya'dan Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement