İnci Akü Enerjisi ile Uçuruyor - Son Dakika
Güncel

İnci Akü Enerjisi ile Uçuruyor

İnci Akü Enerjisi ile Uçuruyor

İnci Akü, her hafta iki kişiyi Radyo Trafik helikopteri ile uçuruyor.

30.11.2012 11:47

"İnci Akü enerjisi ile uçuruyor" sloganı ve Radyo Trafik iş birliğiyle hayata geçirilen proje çerçevesinde İnci Akü, her hafta iki kişiyi Radyo Trafik helikopteri ile uçuruyor. Radyo'da yapılan yarışmada DJ Cezayir Doğan'ın programı esnasında radyoyu arayan ve İnci Akü mottosu olan "Uzun Ömürlü Akü" yü söyleyen kişiler ödülün sahibi oluyor. Yarışmaya İnci Akü twitter sayfasından da katılmak mümkün. Ayrıca kampanya kapsamında Kasım ayı içerisinde enerjisini İnci Akü' den alan bayilerimiz de uçmaya devam ediyor.

Ekim ayında başlayan proje kapsamında helikopter ile İstanbul turuna hak kazanan birçok kişi şehri gökyüzünden izleme şansını yakaladı. İstanbul'u tüm güzelliği ve ihtişamlı tarihiyle izleme fırsatı elde eden kişiler, helikopter turunda keyifli dakikalar yaşadı.

İnci Akü Pazarlama Müdürü Damla Arkan, "Sektörün ihracat lideri olan İnci Akü, güneş enerjisi gibi yenilenebilir kaynaklardan elde edilen, enerjinin depolanmasına yönelik projeleri ve yatırımları ile sektörün yarınlarını şekillendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Biz sürdürülebilir geleceğin sürdürülebilir markalarını yaratmak için çalışıyoruz. Radyo Trafik iş birliği ile hayata geçirdiğimiz bu projede enerjisini İnci Akü den alan herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz. Radyo Trafik'i birçok İstanbullu dinleyip, yol durumunu takip ediyor. İnci Akü olarak İstanbul trafiğindeki araç kullanıcılarına ulaşarak onları İstanbul trafiğinden kısa bir süre de olsa uzaklaştıracak bir fırsat yaratıyoruz. Araç kullanıcılarına birebir ulaştığımız bu proje ile radyo jinglemızda da kullandığımız "İnci Akü Uzun Ömürlü Akü" mesajını pekiştirme fırsatı da buluyoruz. Proje ile 50.000 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Kampanyaya bugüne kadar katılan yüzlerce kişiden olumlu geri dönüş aldık. Twitter sayfamızda takipçi sayımız yarışma başladıktan sonra 3 kat arttı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnci Akü Enerjisi ile Uçuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement