İnci Akü Mobil Aplikasyonunu Gururla Sunar - Son Dakika
Güncel

İnci Akü Mobil Aplikasyonunu Gururla Sunar

İnci Akü Mobil Aplikasyonunu Gururla Sunar

Dijital iletişim kanallarında yaptığı çalışmalarla sektörünün öncüsü olan İnci Akü, kapsamlı bir mobil aplikasyon geliştirdi.

22.08.2013 01:50  Güncelleme: 08:41

IOS ve Android işletim sistemli cep telefonlarından kolaylıkla indirilebilen uygulama ile kullanıcı Türkiye'nin her noktasındaki İnci Akü bayilerinin lokasyon bilgilerini alabiliyor ve varış yolu çizebiliyor, 4445AKÜ (258) yol yardım hattıyla iletişim kurulabiliyor, aracına uygun aküyü seçebiliyor, İnci Akü ürünleri hakkında detaylı bilgi elde edilebiliyor.

İnci Akü'nün İngilizce ve Türkçe olarak iki dilde geliştirdiği mobil aplikasyon; 'En Yakın Bayi', 'Akü'nü Bul', 'Ürünler', 'E-Katalog', 'İletişim' başlıklı beş bölümden oluşuyor. Kullanıcılar 'En Yakın Bayi' başlıklı bölümden lokasyon bilgisi alabiliyor ve varış yolunu çizebiliyor. 'Akü'nü Bul' bölümünde ise aracına uygun akünün hangisinin olduğu bilgisini elde edilebiliyor. 'Ürünler' bölümünde İnci Akü ürünleri hakkında genel bilgilere, teknik özelliklere, avantajlara ve uygulama alanlarıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor. 'E-Katalog' kısmında ürünler hakkında inceleme yapabilirken, 'İletişim' bölümünden de İnci Akü yetkilileri ile iletişime geçebiliyor.

İnci Akü mobil aplikasyonu ile isteyenler 4445AKÜ (258) yol yardım hattıyla da iletişime geçebiliyor. 444 5 AKÜ (258) sisteminde ise normal çağrı merkezinden farklı olarak, araç kullanıcısının yolda kaldığı lokasyon, sistem üzerinden direkt çağrı merkezine ulaştırılıyor. 4445AKÜ çağrı merkezi, arayan kişinin konumunu görüyor ve en yakın bayi bilgisini veriyor ya da yerinde yol yardım hizmeti için destek oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnci Akü Mobil Aplikasyonunu Gururla Sunar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement