İngiliz Başkonsolos: İstikrar Olursa Daha Fazla İngiliz Şirket Türkiye'ye Gelir (2) - Son Dakika
Güncel

İngiliz Başkonsolos: İstikrar Olursa Daha Fazla İngiliz Şirket Türkiye'ye Gelir (2)

İngiliz Başkonsolos: İstikrar Olursa Daha Fazla İngiliz Şirket Türkiye\'ye Gelir (2)

Konsolos KENDİ TERCÜMESİNİ KENDİ YAPTI İngiltere-Bursa Fahri Konsolosluk töreninde davetlilere konuşma yapan İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner hem Türkçe hem İngilizce konuştu.

17.09.2015 22:02

Konsolos KENDİ TERCÜMESİNİ KENDİ YAPTI

İngiltere-Bursa Fahri Konsolosluk töreninde davetlilere konuşma yapan İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner hem Türkçe hem İngilizce konuştu. Turner espirili tavrıyla salondakileri güldürdü.

Hilton Otel'de yapılan törende İngiltere'nin Bursa Fahri Konsolosluğu'na Durmazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz atandı. Törene İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner'de katıldı. Tören öncesi kürsüye çıkarak konuşma yapan Durmaz, Türkiye ile İngiltere arasındaki ticaretin son yıllarda geliştiğine dikkat çekti. İngiltere'nin en çok ihracat yapılan ülkeler arasında yer aldığını hatırlatan Durmaz, Bursa'nın İstanbul, İzmir ve Ankara gibi her yönden gelişmiş bir şehir olduğunu söyledi. Durmaz, İngiltere fahri konsolosluğuna atanmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Durmaz'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, Bursa ile İngiltere'nin kendisi için önemli olduğunu söyledi. Konuşmasını hem Türkçe hem de İngilizce yapan Turner, Türkçe konuşurken salondakilerden alkış topladı. Esprili konuşmasıyla salondakileri kahkahaya boğan Turner, "Bursa'yı çok seviyorum. 4 kez geldim ve her gelişimde hayran kaldım. Bursa'da çok önemli iş adamları var. Bu anlamda çok şanslıyız çünkü Hüseyin beyi bulduk. Kısacası biz doğru adamı bulduk" dedi.

Turner'in Durmaz'a esprili bir şekilde yaklaşması salondakileri güldürdü. Konuşmaların sonunda Turner Durmaz'a Türkiye Cumhuriyeti'nin onayladığı fahri konsolosluk belgesini takdim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Başkonsolos: İstikrar Olursa Daha Fazla İngiliz Şirket Türkiye'ye Gelir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • oldu: başka.soymayami gelecekler. 0 0 Yanıtla
  • aman kalsin: gelmeyin.bozguncularr... 0 0 Yanıtla

Advertisement