İnşaat Malzemesi Yüklü Tır'da 500 Gram Esrar Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnşaat Malzemesi Yüklü Tır'da 500 Gram Esrar Bulundu

İnşaat Malzemesi Yüklü Tır\'da 500 Gram Esrar Bulundu
27.12.2012 17:34  Güncelleme: 10:53

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde inşaat malzemesi yüklü TIR'da özel eğitimli narkotik köpeği ile yapılan aramada 500 gram esrar bulundu.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde inşaat malzemesi yüklü TIR'da özel eğitimli narkotik köpeği ile yapılan aramada 500 gram esrar bulundu. TIR şoförü gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Adana'dan Çaycuma'ya inşaat malzemesi getiren TIR'ı takibe aldı. İlçe girişinde durdurulan 44 yaşındaki Y.T. yönetimindeki plakalı TIR'da arama yapıldı. Narkotik köpeği 'Pako'nun da katıldığı aramada TIR'ın şoför mahalinin arka tarafına gizlenmiş 500 gram esrar bulundu. TIR, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çekilerek esrara el konuldu. Gözaltına alınan şoför Y.T. ise emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnşaat Malzemesi Yüklü Tır'da 500 Gram Esrar Bulundu - Son Dakika


Advertisement