İntihar Notu Yazdıktan Sonra Ortadan Kayboldu, Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu - Son Dakika
Güncel

İntihar Notu Yazdıktan Sonra Ortadan Kayboldu, Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu

İntihar Notu Yazdıktan Sonra Ortadan Kayboldu, Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu

Balıkesir'in Manyas İlçesi'nde, geçen cumartesi günü 'İntihar edeceğim.

22.01.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Manyas İlçesi'nde, geçen cumartesi günü 'İntihar edeceğim. Ölümümden R.Ş. sorumludur' yazılı not bırakan 59 yaşındaki Fikri Karayılmaz'ın bugün dere kenarında cesedi bulundu.

Manyas'ın Çamlı Köyü'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Fikri Karayılmaz, yaz aylarında Gönen İlçesi'ne bağlı Sarıköy Beldesi'nde oturan R.Ş.'nin çeltik tarlalarında çalıştı. Oğlu askerde olan Karayılmaz, çevresindekilere R.Ş.'den 3 bin 500 lira parasını alamadığını, intihar edeceğini söyledi.

Geçen cumartesi günü evdeki ilaç poşetinin içine 'İntihar edeceğim. Ölümümden R.Ş. sorumludur' yazılı not bıraktıktan sonra evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Karayılmaz'ın ceketi, pazar günü Mürvetler Çayı'nın geçtiği Yukarıdere mevkiinde bulundu. Ceketin bulunması üzerine aramalar Mürvetler Çayı'nda yoğunlaştırıldı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü su altı ekibinden üç dalgıcın da katıldığı iki gün süren aramalardan bir sonuç elde edilemedi. Arama çalışmaları köylüler tarafından sürdürülürken, bugün Fikri Karayılmaz'ın yeğeni Yavuz Karayılmaz tarafından Mürvetler deresinin Çamlı Köyü Pirinçlik mevkiinde amcasının cesedini buldu.

Boğulma sonucu yaşamını yitirdiği saılan Karayılmaz'ın cesedi kesin ölem nedenin saptanması için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Balıkesir/ Manyas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Notu Yazdıktan Sonra Ortadan Kayboldu, Cesedi 3 Gün Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement