Irak Ordusunun "Varil Bombası" Kullandığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Irak Ordusunun "Varil Bombası" Kullandığı İddiası

Ordunun Enbar'ın El Kerme ilçesinde sivil yerleşimlerini "varil bombası" ile vurduğu iddia edildi El Kerme ilçesinde yerleşim birimlerini hedef alan saldırıda 14 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

21.04.2014 12:28

Irak ordusunun, Enbar ilinde bulunan El-Kerme ilçesinde sivil yerleşimlerini "varil bombası" ile vurduğu iddia edildi.

Enbar'daki aşiret liderlerinden Rafi Meşhan AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Irak ordusu, Felluce'nin doğusundaki el-Kerme ilçesinde sivillere karşı varil bombası kullanmaya başladı. Askeri bir uçaktan el-Kerme ilçesindeki bir araziye patlayıcı madde içeren varil atıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı" dedi.

Irak ordusu henüz olaya ilişkin açıklama yapmadı.

Öte yandan Felluce Devlet Hastanesi Basın Sözcüsü Visam el-İsavi, El-Kerme ilçesinde dün akşam yerleşim alanlarına düzenlenen bombardımanda 14 sivilin öldüğünü, 16 kişinin yaralandığını, yaralananların hastanede tedavi altına alındığını bildirdi. - Anbar

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak Ordusunun 'Varil Bombası' Kullandığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement