Irak'tan "Sınır Güvenliği İşbirliği" Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irak'tan "Sınır Güvenliği İşbirliği" Açıklaması

02.04.2018 12:37

Irak İçişleri Bakanı Kasım el-Araci, "Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan ile ortak sınır güvenliği konusunda işbirliği içerisinde olduklarını" belirtti.

Irak İçişleri Bakanı Kasım el-Araci, " Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan ile ortak sınır güvenliği konusunda işbirliği içerisinde olduklarını" belirtti.

Araci, ülkenin güneyindeki Kerbela kentinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Terör örgütü DEAŞ sonrası dönem, sınır kontrolü ve istihbaratın rolünü devreye sokmayı gerektiriyor. Bunun için de Suudi Arabistan, Kuveyt ve Ürdün ile işbirliğimiz söz konusu." dedi.

Iraklı Bakan, 2018'in sınır güvenlik muhafızlarını destekleme ve bunun için tüm ülkelerle işbirliği yapma yılı olacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'tan 'Sınır Güvenliği İşbirliği' Açıklaması - Son Dakika


Advertisement