İran'da Slovak Vatandaşlarının Gözaltına Alınması - Son Dakika
Güncel

İran'da Slovak Vatandaşlarının Gözaltına Alınması

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Arakçı, ülkede 7 Slovak vatandaşının gözaltına alındığını doğruladı

30.06.2013 18:00

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Arakçı, ülkede 7 Slovak vatandaşının gözaltına alındığı haberini doğruladı.

Arakçı, Mehr Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, İran'a turist olarak giriş yapan 7 Slovak vatandaşının, sıra dışı davranışlarda bulunduğu ve ülke yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle emniyet güçleri tarafından gözaltına alındığını belirtti.

Gözaltına alınan Slovak vatandaşlarının beraberinde sıra dışı ekipmanların bulunduğunu ifade eden Arakçı, "Bu kişiler hakkında gerekli araştırmalar yapılıyor. Uluslararası kanunlar ve konvansiyonlar çerçevesinde, Slovakya hükümetini tüm aşamalar hakkında bilgilendirdik" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran'da Slovak Vatandaşlarının Gözaltına Alınması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement