İran'ın FARS ajansı Erdoğan'a dair yayınladıkları 'yalanlama' haberini kaldırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ruhani'yle konuşarak 'İran'ı uyardığı' ifadelerini yalanlayan İran Fars Haber Ajansı, yaptıkları yalanlama haberini internet sitesinden kaldırdı.
ERDOĞAN "KALDIRDILAR" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, perşembe günü düzenlenen Türk-İş 22. Olağan Genel Kurulu'nda Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığına dair İran'dan yapılan suçlamalar üzerine Ruhani'yi aradığını söylemişti. Erdoğan, "İran televizyonları bunu yaptı. İran Devlet Başkanı ile bunu konuştum, 'bu böyle devam ederse bedelini siz İran olarak çok ağır ödersiniz' dedim. 10 gün filan sürdü, daha sonra sitelerinden bunu kaldırdılar" diye konuşmuştu.
İran Devrim Muhafızlarına yakınlığıyla bilinen Fars Haber Ajansı, 3 Aralık'ta yayımladığı haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadelerini adını açıklamadığı İranlı bir yetkiliye dayandırarak yalanlamıştı. Ajans haberinde "Erdoğan ve Ruhani arasındaki herhangi bir görüşmede ya da telefon konuşmasında bu tür konular gündeme gelmemiştir" ifadelerine yer vermişti.
HABERİ KALDIRDILAR
İranlı ajans, dün herhangi bir neden belirtmeden söz konusu haberi internet sitesinden kaldırarak yerini boş bıraktı.
Son Dakika › Güncel › İran'ın Fars Ajansı Erdoğan'a Dair Yayınladıkları 'Yalanlama' Haberini Kaldırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?