İran Plakalı Otomobilin Lpg Tankında Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İran Plakalı Otomobilin Lpg Tankında Uyuşturucu Ele Geçirildi

İran Plakalı Otomobilin Lpg Tankında Uyuşturucu Ele Geçirildi

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHAİstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbarı değerlendirerek Başakşehir'de bulunan bir iş merkezindeki İran plakalı otomobilde inceleme yaptı.

06.04.2016 12:11

Haber: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbarı değerlendirerek Başakşehir'de bulunan bir iş merkezindeki İran plakalı otomobilde inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede otomobil içerisinde yüklü miktarda naftalin buldu. Ekipler bulunan naftalinlerin olası bir köpek kontrolünde yakalanmamak amacıyla kullanıldığı değerlendirerek otomobilde detaylı arama yaptı.

LPG TANKI'NDA EROİN VE METAMFETEMİN ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramada otomobilin bagajında bulunan LPG tankına yapılan düzenekle 32 paket halinde toplam 16 kilo 500 gram eroin ve 4 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri otomobilde bulunan H.T.(25) ve İran uyruklu S.N.(44) ile A.B.(28)'yi gözaltına aldı. Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

OTOMOBİLDE YAPILAN DETAYLI İNCELEME POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin otomobilin LPG tankında yaptıkları detaylı inceleme polis kameraları tarafından görüntülendi. Ekiplerin bir çekiçle LPG tankına vurarak kontrol etmeleri görüntülere yansıdı. Daha sonra polis ekipleri LPG tankını olduğu yerden sökmesi kaydedildi. Polis ekipleri söktüğü tankın gizli bölmesine ulaşması ve zulada bulunan eroin ve metamfetamin ele geçirmesi görüntülendi. Ele geçirilen malzemelerin sergilenmesiyle görüntüler son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İran Plakalı Otomobilin Lpg Tankında Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement