Irkçılar Gerilimi Tırmandırıyor - Son Dakika
Güncel

Irkçılar Gerilimi Tırmandırıyor

Irkçılar Gerilimi Tırmandırıyor

GÖSTERİDE, Toplanma Yasası'nı ihlal etme ve anayasaya aykırı simgeler taşıma suçlarından dolayı sekiz kişi hakkında işlem yapıldığı ifade edilen açıklamada, pazartesi günü aynı oluşumun düzenlediği eylemde suç işleyen iki kişinin belirlendiği ve haklarında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

31.08.2018 10:24

GÖSTERİDE, Toplanma Yasası'nı ihlal etme ve anayasaya aykırı simgeler taşıma suçlarından dolayı sekiz kişi hakkında işlem yapıldığı ifade edilen açıklamada, pazartesi günü aynı oluşumun düzenlediği eylemde suç işleyen iki kişinin belirlendiği ve haklarında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Alman basınında yer alan haberlerde, protestocuların "Merkel'in gitmesi lazım", "Direniş" ve "Biz halkız" sloganları attığı bildirildi.

Bu arada stadın içinde de Saksonya Başbakanı Michael Kretschmer'in Chemnitz halkıyla bir araya geldiği bir etkinlik düzenlendiği kaydedildi. Gösteri ve etkinlikte güvenliği sağlamak için yaklaşık bin 200 polisin görev yaptığı, gösterinin ve etkinliğin olaysız sona erdiği bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Irkçılar Gerilimi Tırmandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement