İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Orta: Polisimiz Melek Olmuş - Son Dakika
Güncel

İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Orta: Polisimiz Melek Olmuş

İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Orta: Polisimiz Melek Olmuş

Ergenekon davası kapsamında polis tarafından gözaltına alınan ve 2 gün süren sorgunun ardından serbest bırakılan İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta, "Polisimiz melek olmuş.1980 öncesi polisin tutumu çok farklıydı.

13.12.2011 15:38

Ergenekon davası kapsamında polis tarafından gözaltına alınan ve 2 gün süren sorgunun ardından serbest bırakılan İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta, "Polisimiz melek olmuş. 1980 öncesi polisin tutumu çok farklıydı. Arama ve nezaret süremizde polis ve yetkililer bizlere çok iyi davrandı" dedi.

Ergenekon davası kapsamında geçen 6 Aralık günü Aydınlık Gazetesi sahibi Mehmet Sabuncu, İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Ertuğrul Orta, İşçi Partisi MYK üyesi emekli Binbaşı Zafer Şen ve İşçi Partisi Çorlu İlçe Yönetim Kurulu üyesi emekli Hakim Yarbay Bahadır Berk gözaltına alınmış, 2 gün süren sorgularının ardından da serbest bırakılmışlardı.

Bugün İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı'nda, İlçe Başkanı Ertuğrul Orta, MYK üyesi Zafer Şen ve İl Başkanı Hayri Çaktı, basın toplantısı düzenledi. Partide ve evde yapılan aramalarda polisin kendilerine iyi davrandığını belirten Ertuğrul Orta, "Polisimiz melek olmuş. 1980 öncesi de devrimci hareketlerde bulundum. O zaman polisin tutumu çok farklıydı. Arama ve nezaret süremizde polis ve yetkililer bizlere çok iyi davrandı. Yalnız, partideki aramalarda hiç olmayacak şeyleri delil olarak kabul edip aldılar. İçerde olan yurtsever arkadaşlarımızla görüşmemiz en doğal hakkımızdır" dedi. - Tekirdağ/ Çorlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanı Orta: Polisimiz Melek Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement