Işid'in Kaçırdığı Polisin Oğlunun Ertelenen Düğünü Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Işid'in Kaçırdığı Polisin Oğlunun Ertelenen Düğünü Yapıldı

Işid\'in Kaçırdığı Polisin Oğlunun Ertelenen Düğünü Yapıldı

IŞİD’in Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 kişi arasında bulunan Özel Harekat Polisi 47 yaşındaki Ali Durmuş, oğlunun ertelenen düğününü Samsun’da yaptı.

11.10.2014 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nda rehin aldığı ve 101 gün sonra serbest bıraktığı 49 kişi arasında bulunan Özel Harekat Polisi 47 yaşındaki Ali Durmuş, oğlunun ertelenen düğününü Samsun'da yaptı.

Durmuş'un oğlu Onur Durmuş ile gelini Ebru Düzgün'ün dün akşam Çorum'da yapılan kına gecesinin ardından bu akşam Atakum ilçesinde bulunan Yalı Cafe'deki Salon 55'te düğün ile dünya evine girdiler.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde 13 yıldır görev yapan ve 22 yıllık polis memuru, evli ve 2 çocuk babası Ali Durmuş, 5 ay önce geçici görevle Musul Başkonsolosluğu'na gönderildi. IŞİD tarafından rehin alınan 49 kişi ile birlikte 101 gün sonra Milli İstihbarat Teşkilatı Dış Operasyonlar Başkanlığı tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen Ali Durmuş, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru oğlu Onur Durmuş'u evlendirdi. 17 Ağustos tarihinde yapılması planlanan fakat IŞİD elinde rehin olduğu için ertelenen düğün üzerine Ali Durmuş, oğlu Onur Durmuş ve gelini Ebru Düzgün'ü evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Oğlunu evlendirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Ali Durmuş, "Oğlumun 17 Ağustos tarihinde düğünü olacaktı ama ertelendi. Bu anı bekliyorduk. Cenab-ı Allah'da bize bu anı nasip etti. Çorum'dan gelinimi getirdim ve güzel bir düğün yaptık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Işid'in Kaçırdığı Polisin Oğlunun Ertelenen Düğünü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement