İski'den Beylikdüzü'ne 300 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika
Güncel

İski'den Beylikdüzü'ne 300 Milyon Liralık Yatırım

İski\'den Beylikdüzü\'ne 300 Milyon Liralık Yatırım

İSKİ yetkilileri, Başkan Uzun ve ekibine, Beylikdüzü ilçesinde yapılan son çalışmaları değerlendirdiler.

07.06.2012 11:27

İSKİ Avrupa 2. Bölge Atık Su İnşaat Şube Müdürü Mehmet Erbaş ve İSKİ Kontrol Şefi Alper Çakır Beylikdüzü Belediyesi yetkilileriyle bir toplantı düzenlediler. Yetkililer, İSKİ'nin Beylikdüzü'nde yaptığı dere ve ıslah çalışmaları, atık su kanalları, yağmur suyu kanalları, sahil kuşaklama kolektörleri, Ambarlı Artıma Tesisleri'ne aktarma yapacak olan 7 km'lik Kavaklı Tüneli ve yapımı devam eden 2,5 km'lik Gürpınar Tüneli inşaatları ve yatırım işleriyle ilgili teknik bilgiler vererek, uygulamalar hakkında detaylı bilgiler aktardılar. Toplantıya, Beylidüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Ali Gençbay ve Başkan Teknik Danışmanı Ergün Şahin ile ilgili birim müdür ve sorumluları katıldı. Beylikdüzü Belediyesi'nin ADM'deki ek binasında gerçekleştirilen sunumda, İSKİ yetkilileri, Belediye Başkanı Uzun dönemi boyunca ilçede yapılmış ve yapılmakta olan tüm yatırımların 300 Milyon TL olduğunu açıkladılar. Yapılan çalışmaları imar ve uygulama pastaları ile harita üzerinde göstererek, açıklamalarda bulunan yetkililer, önceden belirlenecek bir tarihte sahaya çıkarak Başkan Uzun ve ekibine faaliyetlerle ilgili bilgi de vereceklerini ifade etti.

İSKİ yetkilileri, Gürpınar Deresi'nin sağ kolunun Büyükçekmece Atık Su Arıtma Tesisi 'ne, sol kolunun ise Ambarlı'da yapılan İleri Deşarj Aktık Su Arıtma Tesisi 'ne bağlanacağını bildirdiler. Altyapısı tamamlanan yeni açılan yollara 1250 ton asfalt döküleceğini dile getiren İSKİ yetkilileri, Başkan Uzun'un isteği üzerine yakında faaliyetlerine başlayacak Nikah Sarayı bölgesindeki çalışmalara öncelik tanıyacaklarını belirttiler.

Yürütülen çalışmalar sırasında Beylikdüzü Belediyesi'nin kendilerine rahat bir çalışma olanağı sağladığını söyleyen İSKİ yetkilileri, Başkan Uzun ve ekibine teşekkür ettiler. Başkan Uzun da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ'nin çalışmalarından her zaman memnun kaldıklarını belirterek, kurumlar arasındaki iyi ilişkilerin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti ve İSKİ yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İski'den Beylikdüzü'ne 300 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement