İspanya'da en az 30 kişinin öldüğü tren kazasına Ağıralioğlu taziye mesajı yayımladı

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, İspanya'nın Toledo bölgesinde en az 30 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin taziye mesajı yayımladı. Ağıralioğlu, paylaşımında ölenleri saygıyla andığını, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifa dilediğini belirtti.
(ANKARA) - Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, İspanya'nın Toledo bölgesinde iki yüksek hızlı trenin çarpışması sonucu meydana gelen ve en az 30 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dost ve kardeş ülke İspanya'da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenleri saygıyla anıyor, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralananlara ise acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: ANKA
Sizin düşünceleriniz neler ?