İsrail'in Aa Ofisinin Bulunduğu Binayı Vurmasına Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail'in Aa Ofisinin Bulunduğu Binayı Vurmasına Tepki

05.05.2019 10:42

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, İsrail ordusunun Anadolu Ajansının (AA) ofisinin de bulunduğu binaya yönelik saldırıyı kınadı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, İsrail ordusunun Anadolu Ajansının (AA) ofisinin de bulunduğu binaya yönelik saldırıyı kınadı.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'deki Anadolu Ajansı ofisini roketlerle hedef almasını şiddetle kınadıklarını belirtti.

Yılmaz, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Her gün yeni bir vahşete imza atan İsrail, bu kez de bölgede olup biteni dünyaya duyurmaya çalışan Anadolu Ajansını hedefine koymuştur. Bu saldırı kabul edilemez. AA Genel Müdürü Sayın Şenol Kazancı başta olmak üzere tüm Anadolu Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Aa Ofisinin Bulunduğu Binayı Vurmasına Tepki - Son Dakika


Advertisement