İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli öldü - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli öldü

İsrail\'in Gazze\'ye düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli öldü

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Refah kenti ve Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli öldü. İsrail savaş uçakları, Uluslararası Adalet Divanı'nın kararına rağmen Refah kentinde bir evi bombaladı ve en az 4 Filistinli hayatını kaybetti. Ayrıca Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki bir grup Filistinli de hedef alındı ve 3 kişi öldü. İsrail, daha önce de Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalamış ve en az 40 Filistinlinin ölümüne neden olmuştu.

27.05.2024 10:33

İsrail ordusunun sabah saatlerinde Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kenti ile orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) kararına rağmen Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde bir evi bombaladı. Saldırıda en az 4 Filistinli yaşamını yitirdi, bazıları da yaralandı.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Ez-Zuhur Caddesi'nde bulunan bir grup Filistinliyi hedef aldı.

Sağlık kaynakları, saldırıda 3 kişinin öldüğünü, bazılarının da yaralandığını aktardı.

İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde, dün yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalamış, saldırıda en az 40 Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 7 Filistinli öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement