İsrail, Gazze'deki 33 Hedefe Saldırı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

İsrail, Gazze'deki 33 Hedefe Saldırı Düzenledi

İsrail, Gazze\'deki 33 Hedefe Saldırı Düzenledi

İsrail ordusu, sabahın erken saatlerinden bu yana Gazze'deki 33 hedefe saldırı düzenledi.

09.08.2014 11:08  Güncelleme: 11:14

İsrail ordusu, bu gece yarısından sonra, Gazze'deki 33 hedefe saldırı düzenlediklendiğini, Filistinli bazı direniş gruplarının ise bu sabah 4 füze attığını bildirdi.

İsrail ordusunun sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, sabahın erken saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik 33 hedefe saldırı düzenlediği belirtildi.

Vurulan hedeflerle ilişkin detaylı bilginin yer almadığı açıklamada, Gazze Şeridi'nden İsrail topraklarına bu sabahtan itibaren 4 füzenin atıldığı kaydedildi. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları 72 saatlik geçici ateşkesin son bulmasının ardından herhangi bir füze atışını sahiplenmezken İslami Cihad ve Filistin Halk Direniş Komiteleri örgütleri İsrail'e yönelik füze saldırılarını üstlenmişlerdi.

Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El-Kudra, 7 Temmuz'da başlayan saldırılarda bugüne kadar, aralarında çocuk, kadın ve yaşlıların da bulunduğu bin 898 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 bin 852 kişinin ise yaralandığını bildirdi. - Tel Aviv

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail, Gazze'deki 33 Hedefe Saldırı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement