İsrail, Lübnan'ın güneyindeki araca hava saldırısı düzenledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsrail, Lübnan'ın güneyindeki araca hava saldırısı düzenledi

29.07.2024 20:33

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde seyir halindeki bir araca hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu araç içerisinde bulunan kişiler yaralandı. Ayrıca, İsrail İHA'ları Kfar Ruman beldesi yolu üzerinde bir motosiklete saldırdı ve saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, biri Suriyeli biri Lübnanlı iki sivil yaralandı.

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde seyir halindeki bir araca hava saldırısı düzenlediği ve yaralıların olduğu bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın geçtiği habere göre, İsrail güçleri insansız hava aracı (İHA) ile Lübnan'ın güneyindeki sınır bölgesinde bulunan Kunin beldesindeki bir aracı vurdu.

Saldırı sonucu 1'i ağır olmak üzere araç içerisindeki kişilerin yaralandığı, olay bölgesine ambulansların sevk edildiği kaydedildi.

NNA daha sonra geçtiği haberde, İsrail İHA'larının Kfar Ruman beldesi yolu üzerinde bir motosikleti vurduğunu duyurdu.

Motosiklete düzenlenen saldırıda Suriye uyruklu 25 yaşındaki Muhammed Halef'in hayatını kaybettiği, 1 Suriyeli ve 1 Lübnanlı sivilin yaralandığı aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail, Lübnan'ın güneyindeki araca hava saldırısı düzenledi - Son Dakika


Advertisement