AKOM: İstanbul'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor - Son Dakika
Güncel

AKOM: İstanbul'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor

İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 10 derece birden düşeceğini ve hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde olacağını açıkladı.

08.01.2024 12:32

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur, zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

SICAKLIK 10 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

AKOM'dan yapılan açıklamada, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi. Hava sıcaklıklarının bu akşam saatlerinden itibaren 8 ila 10 derece birden düşmesinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, İstanbul'da kış değerlerine gerileyecek sıcaklıklarla sağanak geçişlerinin yaşanacağı anlatıldı.

AKOM: İstanbul'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Açıklamada, hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olmasının beklendiği aktarıldı.

SOĞUKLAR 16 OCAK'A KADAR DEVAM EDECEK

Hava sıcaklıklarının 16 Ocak'a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin tahmin edildiği vurgulanan açıklamada, sıcaklıkların 17-25 Ocak arasında ise mevsim normalleri civarında seyretmesinin öngörüldüğü duyuruldu.

AKOM: İstanbul'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor

12 BİNE YAKIN PERSONEL GÖREV YAPACAK

Açıklamada, İBB'nin kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığı, kış şartlarıyla mücadelede 12 bine yakın personelin ve 3 binden fazla iş makinesinin görev yapacağı bildirildi.

AKOM: İstanbul\'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AKOM: İstanbul'da sıcaklık bu akşam 10 derece birden düşecek, kar yağışı bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ender Kervancıoğlu: A haber, Beyaz TV pozisyon alıp beklemeye başlar. İlk kar tanesi düştüğü anda seçmece kurgu röportajlara girişir. Nerde belediye, vatandaş isyan etti falan. 117 39 Yanıtla
    Ahmet Vedat Gültekin: sizde çıktınız piyasaya tam oldu.. siz anca izmirde fln chpden terlik aday olsa ona oy veriririm diyen kafayı gazlarsınız .. istanbul mahvoldu haliç eskisi gibi lağım kokuyor eminönü harap mahvetti oraları metrobüsleri söylemiyorum belediye başkanımı kim bu chpnin içinde operasyon çekiyor fln tatilden vakit bulduğu zamanlarda oda temennimiz insallah kurtuluruz şu faydasızdan. 28 39 Ümit Demir : ????millet çözmüş 20 1
  • Ozay Metin: geçen hafta şöyle kar geliyor böyle kar geliyor istanbul kara doyacak diyorlardı şimdi karla karışık ve zaman zaman kar yağışına döndü. yahu bir haftalık hava durumunu ölçemeyen bir ülkeyiz nediyim ya. 33 3 Yanıtla
    erenbaba bozkurt: Bu sadece bir tahmin allahin işini kimse bilemez bir bakarsın bir metre kar yağmış bu sadece insanın tahmini ölçüm bir rüzgar eser bakmışsın ne yağmur ne kar var bu kadar 8 1

Advertisement