İstanbul'da Sokak Ortasında Cinayet - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Sokak Ortasında Cinayet

İstanbul\'da Sokak Ortasında Cinayet

Güngören’de bir kebap ustası sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.

10.04.2015 23:08

Güngören'de bir kebap ustası sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 16.30 sıralarında Güneştepe Mahallesi Nurel Sokak üzerinde gerçekleşti. İşinden çıkan ve kebap ustası olduğu öğrenilen Hüseyin Çoban (45) kimliği henüz tespit edilemeyen kişi tarafından vuruldu. Çoban göğsüne isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren zanlı ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Mahalle sakinleri yaşanan durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olayın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri Çoban'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çoban'ın evli ve 5 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma ardından Hüseyin Çoban'ın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polisin ekiplerinin olay ile ilgili çok yönlü soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Sokak Ortasında Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement