İstanbul Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu

İstanbul Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu

Haklarında yakalama ve gözaltı kararı verilen şüpheli 17 polisten Tekirdağ İstihbarat Şubesinde görevli emniyet müdürü Halil Hilal Seyfi İstanbul'da teslim oldu.

12.11.2014 21:32

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, "yasa dışı dinleme yapıldığı" iddiasıyla haklarında yakalama ve gözaltı kararı verilen şüpheli 17 polisten Tekirdağ İstihbarat Şubesinde görevli emniyet müdürü Halil Hilal Seyfi teslim oldu.

Seyfi'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olduğu öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Okan Özsoy tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında alınan yakalama ve gözaltı kararları üzerine, polis ekipleri Edirne ve Tekirdağ'ın da aralarında bulunduğu 7 ilde çalışma yapmıştı.

"Edirne ve Tekirdağ istihbarat şube müdürlüklerinde 2008-2012 yılları arasında yasa dışı dinleme", "evrakta sahtecilik" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamalarıyla yürütülen soruşturmada haklarında işlem başlatılan 17 polisten 15'i gözaltına alınmıştı.

Hakkında yakalama kararı bulunan Edirne İstihbarat Şubesinde görevli emniyet müdürü Özgür Nikbay'a ise annesi rahatsız olduğu gerekçesiyle izin verilmişti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Merkezli 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement