İstanbul'un Tek Kadın Başkanı Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Tek Kadın Başkanı Koltuğuna Oturdu

İstanbul\'un Tek Kadın Başkanı Koltuğuna Oturdu

İstanbul'un ilk kadın belediye başkanı Handan Toprak mazbatasını aldıktan sonra Avcılar Belediyesine gelerek Mustafa Değirmenci'den görevi devraldı.

02.04.2014 16:42  Güncelleme: 15:02

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci devir teslim sırasında yaptığı konuşmada , "15 yıldır CHP'li bir belediyede başkanlık yapıyorum. Onurumla görev yaptım. Bu görevi onurumla CHP'li bir belediye başkana teslim ediyorum. Allah sana da aynı onuru nasip etsin" dedi. Değirmenci Avcılar Belediyesinin mührünü verirken de, "Ben bu mührü aldıktan sonra rozetimi çıkardım herkesin belediye başkanı oldum. Bu koltuk çok dikenlidir. Sizi bekleyen zor görevler var. Altından rahatlıkla kalkacağınıza inanıyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

HALKÇI BAŞKANLAR GELENEĞİ DEVAM EDECEK

İstanbul'un ilk kadın belediye başkanı Dr. Handan Toprak Mustafa Değirmenci'nin elinden mührü aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, "Sayın başkanımıza geçmiş hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Avcılara büyük emeği vardır. Ben de Avcılarda herkesin başkanı olacağım. Görevimizin zorluğunu biliyoruz. CHP'nin geleneği olan halkçı başkan olacağımıza buradan söz veriyorum. Ben de başkanımız gibi sırası geldiğinde inşallah bu görevi CHP'li bir başkan adayına devretmekten onur duyacağım." dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ

Avcıların çiçeği burnunda Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak makamında ilk tebrikleri kabul etti. Avcılar halkına kendilerine duydukları güven için teşekkür eden Toprak, "Avcılarlılara seçim çalışmalarımız döneminde verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Avcıları halkla birlikte yöneteceğiz. İnsanca yaşam koşulları ne gerektiriyorsa bunların hepsini yapacağız. Avcıları kendini geliştiren, güzelleştiren ve zenginleştiren bir kent yapacağız" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Tek Kadın Başkanı Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement