İstiklal Caddesi'ndeki Tek Kurşunla Çifte Şok - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstiklal Caddesi'ndeki Tek Kurşunla Çifte Şok

İstiklal Caddesi\'ndeki Tek Kurşunla Çifte Şok
06.10.2015 14:22

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, Zeren Büke Toku'nun tabancayla intihar ettiği olay sırasında başına isabet eden aynı kurşunla yaralanan, dün de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 42 yaşındaki Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam son yolculuğuna uğurlandı.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, Zeren Büke Toku'nun tabancayla intihar ettiği olay sırasında başına isabet eden aynı kurşunla yaralanan, dün de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 42 yaşındaki Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz Cuma günü İstiklal Caddesi üzerinde arkadaşı Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam ile birlikte kaldırımda oturan Zeren Büke Toku, henüz bilinmeyen bir nedenle tabancasını başına dayayıp tetiği çekmiş, Toku olay yerinde hayatını kaybederken genç kadının kafatasını delen mermi yanında bulunan Nafiz Tuğrul Sağlam'ın da başına isabet etmişti. Ağır yaralanan Sağlam tedavi gördüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Sağlam için bugün Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Nafiz Tuğrul Sağlam'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Tören sırasında Sağlam'ın bazı yakınlarının gözyaşı döktüğü görüldü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam'ın cenazesi Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi'ndeki Tek Kurşunla Çifte Şok - Son Dakika


Advertisement