İzelman Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

İzelman Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı

İzelman Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştirakçilerinden İzelman A.Ş`ye bağlı anaokullarından mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle keplerini giydi.

09.07.2013 22:25

İsmet İnönü Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde modern dans gösterilerini sahneleyen minikler, yetenekleri ve profesyonellikleri ile büyük alkış aldılar. Mezuniyet törenine, İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve öğrenci velileri katıldı. Genel Müdür Hüseyin Kırmızı yaptığı konuşmada öğrencilerini mezun etmenin buruk mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Onlardan ayrılmanın çok zor olduğunu belirten Kırmızı diğer taraftan da çocukları yarınların kucağına bırakacak olmanın gururuyla, bundan sonraki hayatlarında başarılı birer Türk evladı olmaları dileğiyle hayata doğru uğurluyoruz dedi.

Balçova, Bostanlı Evka-4, Evka-2, Gaziemir, Girne, , Gürçeşme ve Güzelyalı, Anaokulu öğrencilerinin hazırlayarak sahnelediği ``Kuklalar``, ``Çiçeklerin Dansı.``, ``Hareketli Gitarlar``, `` Koza Kelebeği``, ``Müzik Kutusu``, ``Uçan Balonlar`` ve ``Hayal Kahramanları`` isimli dans gösterilerinin ardından mezun olan 190 öğrenci, yaşamları boyunca hiç unutamayacakları ilk diploma almanın gururunu ve heyecanını yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzelman Anaokullarında Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement