İzmir'de askeri helikopter acil iniş yaptı: 1 yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de askeri helikopter acil iniş yaptı: 1 yaralı

İzmir\'de askeri helikopter acil iniş yaptı: 1 yaralı

İzmir Valiliği, Urla ilçesinde acil iniş yapan askeri helikopterdeki 3 kişilik mürettebatta yer alan 1 personelin yaralandığını bildirdi. Helikopterdeki diğer 2 personel ise yara almadan kurtuldu. Milli Savunma Bakanlığı ise olayın teknik arıza nedeniyle gerçekleştiğini ve yaralanan personelin durumunun hafif olduğunu açıkladı.

05.03.2024 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Valiliği, Urla ilçesinde acil iniş yapan askeri helikopterdeki 3 kişilik mürettebatta yer alan 1 personelin yaralandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığına bağlı eğitim amaçlı faaliyet gösteren askeri helikopterin Urla ilçesi Bademler Mahallesi sınırlarında acil olarak sert iniş yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "Helikopterdeki 3 mürettebattan 1 personel yaralanmış, 2 personel olaydan herhangi bir yara almadan kurtulmuşlardır. Tüm personelin olay yerinden sorunsuz olarak nakilleri sağlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'de Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir helikopterin teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptığını, olayda bir personelin hafif yaralandığını bildirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de askeri helikopter acil iniş yaptı: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement