İzmir'de çocukların arasında çıkan kavgaya aileler de karıştı! Bıçaklanan adam yaşamını yitirdi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de çocukların arasında çıkan kavgaya aileler de karıştı! Bıçaklanan adam yaşamını yitirdi

İzmir\'de çocukların arasında çıkan kavgaya aileler de karıştı! Bıçaklanan adam yaşamını yitirdi

İzmir'in Torbalı ilçesinde çocuklar arasında çıkan kavgada aileler de dahil oldu. Kavgada bıçakla yaralanan Celal Bulut, hastanede hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı.

19.07.2023 10:45  Güncelleme: 11:51

İzmir'in Torbalı ilçesinde, çocuklar arasında çıkan ailelerinin de karıştığı kavgada bıçaklanan Celal Bulut (32), hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı.

BIÇAKLA YARALANDI

Karşıyaka Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde çocuklar arasında çıkan kavgaya, aileler de dahil oldu. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, evli ve 5 çocuk babası, inşaat işçisi Celal Bulut, bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İzmir'de çocuklar arasında çıkan kavgada kan aktı! Bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

KURTARILAMADI

Gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bulut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kavgaya karıştıkları belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de çocukların arasında çıkan kavgaya aileler de karıştı! Bıçaklanan adam yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement