İzmir'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Trafik Kazası

İzmir\'deki Trafik Kazası

Trafik kazasında hayatını kaybedenlerin arasında bulunan Emekli Yarbay Şenol Özbek'in tehdit edildiği iddia edildi.

02.04.2012 19:08  Güncelleme: 11:10

İzmir'in Menemen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin arasında bulunan Emekli Yarbay Şenol Özbek'in tehdit edildiği iddia edildi.

Dün gece saat 22.15 sıralarında Emiralem Hal kavşağında, Özbek'in yönetimindeki 06 LB 642 plakalı otomobilin, karşı yönden gelen Halil Bilgiol idaresindeki 35 MPD 70 plakalı araçla çarpışması sonucu hayatını kaybeden Özbek ile aynı araçta bulunan ve kazadan sağ kurtulan İlknur Meryem Erbaş, tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesi'nde kaza anını anlattı.

Seyir halindeyken kesinlikle sürat yapmadıklarını anlatan Erbaş, "Yolun bozuk olmasından dolayı çok yavaş gidiyorduk. Önümüzden bir kedi geçti. Önümüzde de hiçbir araç yoktu. Bu sırada Şenol Ağabeyim ' Mekke'nin Fethi' isimli bir parça çalarak bize dinletmek istedi. Arka koltukta bulunan şahsi olarak tanımadığım Habibe Nur Güven ile konuşmaya başladı ve bir anda ne olduğunu anlayamadık. Kaza esnasında Şenol ağabeyimin, emniyet kemeri takılıydı ve boynu sağa doğru düşmüştü. Ben de o esnada nedense 'öldürdüler onu' diye anlamsızca bağırmışım" dedi.

Şenol Özbek'in kurduğu internet haber sitesi üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Erbaş ayrıca, "Şenol Ağabeyim siyaset dünyasından da tanınan, televizyon programlarında da ülke gerçeklerine değinen biriydi. Kendisi ile buluşmadan önce telefon görüşmemizde bana; 'Ortalıkta Ergenekoncular dolanıyor, aman bizi de götürürler. Telefonlarım dinleniyor, tehditler de alıyorum' diye konuşmuştu. Ben şahit değilim tehdit aldığına, kimlerden ya kimden tehdit alabileceğini de bilemiyorum. Bana böyle söylemişti" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement