Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda partinin kadın kolları üyeleri ile biraraya geldi. Müezzinoğlu, partinin yeni binasını çok beğendiğini belirterek, Türkçe'de güzel bir söz var; 'Aslan yattığı yerden belli olur' diye. AK Parti de çalıştığı yerden belli olur. Çalışma verimliliğine uygunluğu, estetiği, zarafeti ile hoş bir yer dedi. İzmir'deki heyecanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Bakan Müezzinoğlu, İzmir'in sağlık turizminde, sağlıkta serbest bölge anlayışında öncü bir yapı üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Termal turizmde, tarihi zenginlikler anlamında farklılıklar var. Bunları güçlü bir şekilde ileriye taşıyabilirsek başarılı oluruz. İyi bir ortak kamuoyu var. Kamuoyunun beklentilerini AK Parti olarak ne kadar yapabilirseniz İzmir yarınlara güvenle bakacaktır dedi.
'HANIMEFENDİLERİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM'
Bakan Müezzinoğlu, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şunları söyledi
Bugün Kadınlar Günü. Kadın, hanımefendi kardeşlerimizin Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Medeniyet yolculuğumuzda kadınlarımızın önemli bir rolü olduğuna inanıyorum. AK Parti Genel Başkanımızın vizyonu ile kadınların yeni bir ivme kazanacağına inanıyorum. Sağlıklı bir yolculuk sağlıklı bir sağ ve sol ayaktan geçer. Sağ ayak erkekse, sol ayak kadındır. Medeniyet yolculuğumuzun da her iki ayağımıza ihtiyacımız var. Kadınımızı en az erkek kadar merkeze alıp birlikte güçlenebilmeliyiz. Aile ortamından başlayarak, sağlıklı toplum sağlıklı ailelerden geçer. Bir Sağlık Bakanı olarak beni birinci derecede tedaviler, sağlık hizmetlerin iyi sunumu ilgilendiriyor ama sağlıklı nesiller, aileler, gelecek de bizi ilgilendiriyor. Kadınımızın asli unsur olarak daha etkin rol alması gerektiğini düşünüyorum. Kadınımızı güçlü bir unsur olarak, vitrin unsuru olarak değil, asli unsur olarak hak ettiği yere taşımamız gerektiğini düşünüyorum.
ROZET TAKTI
Genel seçimlerde CHP'den milletvekili aday adayı olan Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı AK Parti'ye geçti. Şanlı'nın yakasına parti rozetini Bakan Müezzinoğlu taktı.
HASTANE İNŞAATINI GEZDİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gaziemir'de yapımına devam edilen Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne giderek çalışmaları yerinde denetledi. Hastane inşaatının yerel idarelerin katkısı olmadan tamamen İşgören Vakfı tarafından yapıldığını, hastane teçhizatının 4- 5 milyon liralık maliyetinin yarısına yakınının Sağlık Bakanlığı tarafından karşılandığını ifade etti.
Elif DEMİRCİİZMİR, (DHA)
(AÖSS) (FOTOĞRAFLI)
DHA- Politika - Türkiye-İzmir -
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › İzmir ) Müezzinoğlu'nun İncelediği Anne Sütü Bankası Açılamadı AK Parti'li Kadınlara Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.