İzmir-Probeach İzmir Etabı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

İzmir-Probeach İzmir Etabı Tamamlandı

Probeach İzmir etabı tamamlandıTürkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Probeach Tour'un İzmir etabı sonuçlandı.

02.04.2018 14:36

Probeach İzmir etabı tamamlandı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Probeach Tour'un İzmir etabı sonuçlandı. Kadınlarda Aleyna Vence ve Khakimzanova Ksenia ikilisi şampiyon olurken, erkeklerde Murat Giginoğlu ve Volkan Göğtepe ipi göğüsledi.

TVF'nin düzenlediği Probeach Tour plaj voleybolu turnuvasının İzmir etabı, Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu ve Türk Böbrek Vakfı'nın sponsorluğunda, TVF Alsancak Plaj Voleybolu Kortları'nda, iki gün boyunca oynanan müsabakalarla gerçekleştirildi. Büyük heyecana sahne olan turnuvada, İzmirliler de tribünleri boş bırakmadı. Kadınlar kategorisinde Aleyna Vence ve Khakimzanova Ksenia ikilisi şampiyon olurken, Ebru Karayılan-Tuğba Özdemir ikinci, Selin Yurtsever- Melis Ece Yurtsever kardeşler ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise, Murat Giginoğlu ve Volkan Göğtepe ikilisi birinci, Sefa Urlu-Hasan Hüseyin Mermer ikinci, Ali Berke Sağır-Engin Özbek üçüncü oldu. İzmir etap sponsorlarından Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Hayri Tuna Yükselen, dünya genelinde sağlıklı yaşam birçok çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu sponsorlukla da böbrek sağlığının korunması konusunda bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk de hareket etmenin ve yaş fark etmeksizin spor yapmanın önemine değindi.

İzmir-Probeach İzmir Etabı Tamamlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir-Probeach İzmir Etabı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement