İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'ne Başvurular Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'ne Başvurular Başladı

09.01.2026 09:28  Güncelleme: 10:30

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan 5. İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne katılmak isteyen koroların başvuruları 22 Şubat 2026'ya kadar alınacak. Festival, 21-24 Mayıs 2026 tarihleri arasında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

(İZMİR) - İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliğinde 21–24 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali için başvurular başladı. Festivale katılmak isteyen korolar için son başvuru tarihi 22 Şubat 2026 olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliğiyle 5. İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'ni düzenlemeye hazırlanıyor.

21–24 Mayıs 2026 tarihlerinde, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek festival, çoksesli koro müziği aracılığıyla ulusal müziği evrensel bir perspektifle buluşturacak. Koro şefleri ve müzik eğitimcileri arasında ilham ve etkileşimi artırmayı, aynı zamanda sosyal bağları güçlendirmeyi amaçlayan festivalde, Türk ve dünya koro repertuvarından seçilen nitelikli eserler müzikseverlerle buluşacak.

Son başvuru tarihi 22 Şubat 2026 olan festivalin başvuru koşulları ve festival şartnamesine www.aassm.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali'ne Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement