İzmir - Virajda İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmir - Virajda İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

İzmir - Virajda İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Ambulans Helikopterle Hastaneye Kaldırılan 8 Aylık Hamile Kadın, Tüm Çabalara Rağmen Kurtarılamadı

09.08.2010 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMBULANS HELİKOPTERLE HASTANEYE KALDIRILAN 8 AYLIK HAMİLE KADIN, TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde, iki otomobilin kafaya çarpıştığı kazada 8 aylık hamile bir kadın öldü, 8 kişi de yaralandı.

Kaza, Kemalpaşa-İzmir Karayolu'nun 3'ncü kilometresinde, bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Kemalpaşa istikametine giden Ömer Gülçimen'in (31) kullandığı 35 PFD 19 plakalı otomobil, virajda şerit ihlali yaptığı ileri sürülen 35 PLR 17 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Ömer Gülçimen, kardeşi İsmail Gülçimen (24), kardeşinin eşi 8 aylık hamile Melek Gülçimen (23), annesi Lalezar Gülçimen (52), kayınvalidesi Halime Gürbüz, baldızı Hacer Gürbüz (21) ile diğer araçtaki Kemalpaşa Halk Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor Adalet Kaya (52) ile Funda Kandemir (22) ve İlkay Doğan (23) yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan Melek Gülçimen, kaza yerinin yakınındaki boş bir alana inen ambulans helikopterle kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, doktorların müdahalesine rağmen karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan Halime ve Hacer Gürbüz Ege Üniversitesi, Ömer Gülçimen Kemalpaşa Devlet Hastanesi, Funda Kandemir, İsmail Gülçimen, Lalezar Gülçimen Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adalet Kaya ve İlkay Doğan ise Bornova Türkan Özilhan Trafik Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan boynunda kırık olduğu belirlenen Funda Kandemir'in durumunu ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Virajda İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement