İzmit'te saat 22.00 sıralarında Topçular Mahallesi Şeref Meydanı'nda aralarında alacak anlaşmazlığı olduğu belirlenen iki grup arasında çıkan kavgada dört kişi bıçaklanarak yaralandı.
KONUŞMA KAVGAYA DÖNDÜ
Olay saat 22.00 sıralarında Topçular Mahallesi Şeref Meydanı'nda meydana geldi. Soyadı henüz öğrenilemeyen Refik adlı bir kişi, alacak yüzünden aralarının açık olduğu belirtilen Doğan ailesinin Şeref Meydanı'ndaki evlerinin önüne gitti. Taraflar konuşurlarken olayın bir anda kavgaya dönüşmesi sonucu Aziz Doğan, Zeki Doğan, Sait Doğan ve M.D., iddialara göre Refik adlı kişiyi dövdü. Bu sırada Refik adlı kişi, üzerinde taşıdığı bıraçağı çekerek birbirleriyle yakın akraba olan Doğan ailesinin dört ferdini de yaraladı.
BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Yaralılardan durumu ağır olan 17 yaşındaki M.D. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Diğer yaralılar da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
POLİS İZ PEŞİNDE
Bu arada olay üzerine Doğan ailesinin diğer yakınları hastanelere akın etti. Hastane önünde de olay çıkmaması için önlem alan polis olayın ardından kaçan Refik adlı kişiyi yakalamak için araştırma başlattı.
Son Dakika › Güncel › İzmit'te İki Grup Arasında Alacak Kavgası: 4 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.