İznik Gölü'nde Alabora Olan Teknedeki 3 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

İznik Gölü'nde Alabora Olan Teknedeki 3 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı

İznik Gölü\'nde Alabora Olan Teknedeki 3 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı

Bursa'nın İznik Gölü'nde meydana gelen olayda, bir tekne arızalanarak alabora oldu ve içerisinde bulunan 3 kişi gölde mahsur kaldı. 800 metre açıkta can simidine tutunan gençler, İznik Jandarma Asayiş Botu ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık durumları iyi olan 3 kişi, hastaneye götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

03.07.2023 01:50

BURSA'da, İznik Gölü'nde alabora olan teknede bulunan ve 800 metre açıkta can simidine tutunan 3 kişiyi jandarma kurtardı.

Olay, saat 19.00 sıralarında İznik Gölü'nde meydana geldi. H.E. (21), Y.K. (21) ve M.A.'nın (28)  İznik Gölü'ne açıldığı tekne bilinmeyen nedenle arızalanırken, gençler durumu jandarmaya bildirdi. Su almaya başlayan tekne bir süre sonra alabora olurken, 3 kişi gölde mahsur kaldı. Yaklaşık 800 metre açıkta can simidine tutunarak bekleyen gençler, bölgeye ulaşan İznik Jandarma Asayiş Botu ekiplerince kurtarıldı.Jandarma botu ile kıyıya çıkarılan H.E., Y.K. ve M.A., sağlık ekiplerince İznik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan 3 kişinin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznik Gölü'nde Alabora Olan Teknedeki 3 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement