Jandarma'dan Öğrencilere Tekne Gezisi - Son Dakika
Güncel

Jandarma'dan Öğrencilere Tekne Gezisi

Jandarma\'dan Öğrencilere Tekne Gezisi

Elazığ'da, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 16 öğrenciye unutulmaz bir gün yaşatıldı.

27.01.2014 18:08  Güncelleme: 10:15

Elazığ'da, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Arıcak ilçesine bağlı Üçocak Beldesi ile Sivrice ilçesinden getirilen 16 öğrenciye unutulmaz bir gün yaşatıldı. Öğrencilere, Sivrice gülünde tekne gezisi yaptırılırken, öğrencilere çeşitli ödüller de verildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Arıcak ilçesi Üçocak Beldesinden 13, Sivrice İlçesinden ise 3 olmak üzere toplam 16 öğrenciyi Elazığ'da ağırladı. Sivrice ilçesi Jandarma Komatanlığında ağırlanan ve önce kahvaltı yaptırılan öğrencilere özel eğitimli köpeklerin gösterisi izlettirildi. Daha sonra Sivrice gölüne götürülen öğrenciler, burada tekne ile gezdirilirken, öğrenciler komutanlarla bol bol hnatıra fotoğrafları çektirdi. Öğle yemeği sırasanda ise komutanlar öğrencilere karne hediyesi olarak saat hediye ettiler. Jandarmanın düzenlediği geziye katılan Arıcak Üçocak Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Fatih Arı, kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan Jandarmaya teşekkür ederek, Bugün karne hediyesi olarak bizi buraya getirip gezdirdiler. Tekneyi gezdikten sonra hep beraber yemek yedik. Çok mutluyuzdedi. Arıcak Üçocak İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mehmet Zülfü ve Özcan Özçelik ise, Jandarma sayisinde görmedikleri yerlerie gezdiklerini ve ilk kez tekneye bindiklerini belirterek, onlara teşekkür etti.

Gezi sırasında öğrencilere eşlik eden Arıcak Üçocak Ortaokulu Matematik Öğretmeni Fatih Gül de, etkinlik kapsamında çalışankan öğrencilerini Elazığ'a getirdiklerini ifade ederek, Tekne turundan sonra öğrencilerimiz yemeğe alındı ve ardından ödülleri verildi. Daha önceden biliyorsunuz Arıcak tarafı biraz da terör dolayısıyla tehlikeli bir yerdi ve jandarmayla halk arasında maalesef iletişim çok azdı. Bu tür etkinliklerin yapılması jandarmayla halk arasındaki kaynaşmanın daha fazla olmasına vesile oluyor. İnşallah bu şekilde halkın gözündeki jandarma her yıl böyle etkinliklerle hak yolunda bir jandarma olur. Böylesi etkinliklerin devamını bekliyor ve jandarmamıza teşekkür ediyoruzdiye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma'dan Öğrencilere Tekne Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement