Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Aksaray Valisi Şeref Ataklı'yı ziyaret etti.
Valilikte, Vali Ataklı tarafından karşılanan Orgeneral Yörük, şeref defterini imzaladı. Daha sonra Yörük, Vali Ataklı'ya Jandarma Genel Komutanlığının şiltini takdim etti.
Orgeneral Yörük, ziyarette, Vali Ataklı'ya görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şeref Ataklı ise Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta, sanayide, kültür ve turizmde potansiyeli olan bir şehir olduğunu söyledi.
Aksaray'ın yapılan yatırımlarla hızla geliştiğini anlatan Ataklı, kentin daha ileriye gitmesi için kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve mesleki teşekküller ile birlik beraberlik içinde çalıştıklarını bildirdi.
Ziyarette, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin ve Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran da hazır bulundu. - Aksaray
Son Dakika › Güncel › Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yörük, Aksaray'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.