Kabin Memuru Nergiz Tınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kabin Memuru Nergiz Tınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kabin Memuru Nergiz Tınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tatil için gittikleri Phuket adasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları Kabin Memuru Nergiz Tınç (27), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

07.03.2012 14:06

Tatil için gittikleri Phuket adasında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları Kabin Memuru Nergiz Tınç (27), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla sabah saatlerinde Bankog'dan İstanbul'a getirilen Nergiz Tınç'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından cenaze töreni için Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirildi. Törene, aynı kazada yaralanan eşi Serkan Tınç, babası İsmail Çakıroğlu, kardeşi Uğur Çakıroğlu ile çok sayıda meslektaşı katıldı. Anne Nesrin Çakıroğlu ise rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadı. Tören öncesi boyunluk takan ve arkadaşlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabilen Serkan Tınç, cenaze aracındaki eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Gözyaşlarını tutamayan baba İsmail Çakıroğlu ile Uğur Çakıroğlu ise taziyeleri kabul etti. Bazılarının üniformalarıyla katıldığı törende Nergiz Tınç'ın meslektaşları ise birbirlerine sarılarak ağladı.

Nergiz Tınç'ın cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(MK) - İstanbul/ Beylikdüzü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kabin Memuru Nergiz Tınç, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement