KADEM, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

KADEM, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor

KADEM, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Manisa Temsilcisi Ümit Atman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Atman, mesajında kadınların hayatın yükünü omuzladığını ve yılmadan, pes etmeden hayata sarılan kadınların gücüne dikkat çekti. KADEM'in kadınlara yönelik kampanyalar ve toplumsal farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ettiğini belirten Atman, Türkiye'nin dört bir yanındaki kadın girişimcilerin kooperatifleşme süreçlerini desteklediklerini ifade etti.

08.03.2024 14:53  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Manisa Temsilcisi Ümit Atman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Atman, mesajında hayatın yükünü en fazla kadınların omuzladığını belirterek, yılmayan, pes etmeyen, hayata ve umuda sıkı sıkıya sarılan kadınların gücüne ve azmine dikkati çekti.

KADEM'in 11 yıldır kadınlara yönelik pek çok kampanyaya imza attığını ifade eden Atman, "KADEM, her yıl düzenlediği kampanyalar ve kamu spotları ile toplumsal farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ediyor. 'Üreten Kadın, Güçlü Kadın' diyerek Türkiye'nin dört bir yanındaki kadın girişimcilerin kooperatifleşme süreçlerini destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KADEM, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement