Kadıköy'de Bisikletli Polis Ekipleri Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Bisikletli Polis Ekipleri Göreve Başladı

Kadıköy\'de Bisikletli Polis Ekipleri Göreve Başladı

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 'Martı' polis timleri, plaj ve sahillerin güvenliği için bisikletleriyle görev yapacak. Polis yazılı beyaz bisikletleri ve açık mavi renkli üniformalarıyla dikkat çeken ekipler, şüpheli gördükleri kişilerin GBT sorgulamasını yaparak güvenliği sağlayacak. Vatandaşlar uygulamayı olumlu karşılıyor.

25.06.2023 13:32
KADIKÖY İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bisikletli polis ekibi 'Martı' polis timleri, plaj ve sahillerin güvenlik ve asayişinin sağlanması için pedal çeviriyor.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı 'Martı' polis timleri göreve başladı. 'Martı' polis timi, özellikle araç trafiğine kapalı Moda, Caddebostan, Bostancı sahili ile parklarda bisikletleriyle asayiş ve güvenlik için görev yapacak. Polis yazılı beyaz bisikletleri ve açık mavi renkli üniformaları ve beyaz renkli bisiklet kasklarıyla  dikkat çeken Martı Timleri, diğer polis birimleriyle koordineli çalışıyor. 'Martı' ekibini gören vatandaşlardan Beytullah Demirhan, "Güvenli bir şekilde oturuyoruz. Moda Sahili için bulunmaz birşey bu. En azından rahat bir şekilde gelip oturuyoruz. Sağolsun arkadaşlar günübirlik geliyorlar kontrollerini yapıyorlar. Hepimiz için güzel bir uygulama " diye konuştu. Yaz mevsimi boyunca görevlerine devam edecek  'Martı' ekipleri, şüpheli gördükleri kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparak, plaj ve sahillerin güvenliğini sağlayacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Bisikletli Polis Ekipleri Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement