Kadın Milletvekillerinden 'Bir Milyar Ayaklanıyor' Etkinliğine Destek - Son Dakika
Güncel

Kadın Milletvekillerinden 'Bir Milyar Ayaklanıyor' Etkinliğine Destek

Kadın Milletvekillerinden \'Bir Milyar Ayaklanıyor\' Etkinliğine Destek

Kadına karşı şiddete dikkati çekmeyi hedefleyen "One Billion Rising" (Bir Milyar Ayaklanıyor) etkinliğine parlamento muhabirleri ile kadın ve erkek milletvekilleri de dans ederek destek verdi.160 ülkede başlatılan, "One Billion Rising" (Bir)...

14.02.2013 15:16

Kadına karşı şiddete dikkati çekmeyi hedefleyen "One Billion Rising" (Bir Milyar Ayaklanıyor) etkinliğine parlamento muhabirleri ile kadın ve erkek milletvekilleri de dans ederek destek verdi.

160 ülkede başlatılan, "One Billion Rising" (Bir Milyar Ayaklanıyor) etkinliğine parlamento muhabirleri ile bazı milletvekilleri de katıldı.

Parlamento Muhabirleri Derneği'nin organizasyonuyla TBMM Basın Koridoru'nda gazeteci ve milletvekilleri müzik eşliğinde bir süre dans etti ve halay çekti. Etkinliğe AK Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı ile CHP milletvekilleri Veli Ağbaba ve Özgür Özel katıldı.

(MV) FOTOĞRAFLI - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadın Milletvekillerinden 'Bir Milyar Ayaklanıyor' Etkinliğine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement