Kafkas Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Kafkas Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni

Kafkas Üniversitesi\'nde Mezuniyet Töreni

KAÜ Rektörü Prof.Dr.Özcan." Üniversiteler ileri düzeyde eğitimin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanımı ve çağdaş dünyayı anlayabilmeyi açıklayan, bu doğrultuda insanlar yetiştirmeyi hedefleyen eğitim kurumlarıdır".

07.06.2013 18:56

- KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özcan: "

Üniversiteler ileri düzeyde eğitimin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanımı ve çağdaş dünyayı anlayabilmeyi açıklayan, bu doğrultuda

insanlar yetiştirmeyi hedefleyen eğitim kurumlarıdır"

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Prof. Dr. Necdet Kaya Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversitelerin ileri düzeyde eğitimin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanımı ve çağdaş dünyayı anlayabilmeyi açıklayan, bu doğrultuda insanlar yetiştirmeyi hedefleyen ileri eğitim kurumları olduğunu söyledi.

KAÜ olarak bu doğrultuda yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Özcan, "Muasır medeniyetlerin gerektirdiği teknolojileri öğretim elemanı ve öğrencilerimizin hizmetlerine sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Mühendislik, sağlık ve temel bilimler alanında yapılan çalışmaları ve hazırlanan projeleri güçleri ölçüsünde desteklediklerini anlatan Özcan, "Bunlarla yetinmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Çalışkan bir üniversitenin neferleri olarak ülkemizi muasır medeniyetler üzerine çıkarabilme performansına sahip olduğumuzun bilincindeyiz ve bu kararlılığı sürekli hale getirmek için yılmadan da çalışacağız" diye konuştu.

Daha sonra Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzut Bozkuş ve Özcan öğrencilere mezuniyet belgelerini dağıttı.

Kars Meslek Yüksekokulu elektirik bölümünden mezun olan 52 yaşındaki Zeynep Akçağ'a ise diplomasını rektör Özcan verdi.

Akçağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, okumak için geç kalmadığını belirterek, "Gururluyum okulumu başarıyla bitirdim. Buradaki en küçük öğrenci 22 yaşında ben 52 yaşındayım. Devlet memuruyum. 2 çocuğum üniversite öğrencisi. Çocuklarımdan biri İstanbul diğeri Kocaeli'de okuyor. Anneleri ise Kafkas Üniversitesi'nden mezun oldu" dedi.

Öğrenciler mezuniyetlerini kep atarak kutladı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kafkas Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement